Toiduhügieeni määruses 852/2004 on uue nõudena sees ettevõtte toiduohutuskultuuri kujundamine, säilitamine ning sellekohaste tõendite esitamine. Infopäeval tutvustatakse, milliseid on mõned võimalused toiduohutuskultuuri kujundamiseks ja hindamiseks ettevõttes.
Infopäeval osalenu:
- on saanud ülevaate ettevõtte toiduohutuskultuuri olemusest, kujundamisest ja hindamisest;
- teab kogu töötajaskonna panustamise, sh juhtkonna pühendumise, võimalustest toiduohutuskultuuri edendamisse;
- milliseid täiendusi ja muudatusi võiks teha oma ettevõtte enesekontrollisüsteemis.
Ajakava:
09.00 - 10.30 õppetöö
10.30 - 10.45 paus
10.35 - 12.15 õppetöö
Infopäev toimub maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.
Jälgi meid sotsiaalmeedias: