Ülemiste City
Eesti Maaülikool

Infopäev Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes

Toiduhügieeni määruses 852/2004 on uue nõudena sees ettevõtte toiduohutuskultuuri kujundamine, säilitamine ning sellekohaste tõendite esitamine. Infopäeval tutvustatakse, milliseid on mõned võimalused toiduohutuskultuuri kujundamiseks ja hindamiseks ettevõttes.

Mida koolitusel õpid?

Infopäeval osalenu:
- on saanud ülevaate ettevõtte toiduohutuskultuuri olemusest, kujundamisest ja hindamisest;
- teab kogu töötajaskonna panustamise, sh juhtkonna pühendumise, võimalustest toiduohutuskultuuri edendamisse;
- milliseid täiendusi ja muudatusi võiks teha oma ettevõtte enesekontrollisüsteemis.

Maht: 4 h
Tasulisi kohti: 0 (0€)
Keel: eesti keeles
Algus: 29. september
Registreerimine: 09. jaanuar 2023
Õppejõud
Katrin Laikoja (mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi veterinaarse biomeditsiini ja toiduhügieeni õppetooli lektor )
Toimumiskoht
Veebikoolitus
Toimumisajad

Ajakava:
09.00 - 10.30 õppetöö
10.30 - 10.45 paus
10.35 - 12.15 õppetöö

Infopäev toimub maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.

Õppevorm
veebiõpe
Hindamine
Kursuse kontakt
Karin Kiss (karin.kiss@emu.ee)

AVASTA