Tutvustada toidupettuse olemust, tuvastamise ja ennetamise võimalusi ettevõtte enesekontrollisüsteemis.
Infopäeval osalenu:
- on saanud ülevaate võimalikest toidupettuse viisidest;
- teab VACCP (Vulnerability Assessment Critical Control Points) toidu võltsimise ennetamise süsteemi ja TACCP (Threat Assessment Critical Control Points) toidu kaitsmise süsteemi olemust,
- oskab enesekontrollisüsteemis käsitleda tooraine, materjalide ja/või valmistoote toidupettuse hindamise ja ennetamise küsimusi,
- oskab enesekontrollisüsteemis käsitleda toidu kaitsmise küsimusi.
Ajakava:
09.00 - 10.30 õppetöö
10.30 - 10.45 paus
10.45 - 12.15 õppetöö
Infopäev toimub maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.
Jälgi meid sotsiaalmeedias: