Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks (EMÜ)
Kirjeldus:

Koolituse kohta lähemalt vt. SIIT

  • Maht 4 tundi
  • Koolituskrediidi kohti 1
  • Tasulisi kohti 30 (65€)
  • Kursus on eesti keeles
  • Algus 18. juuni 2021
  • Registreeruda saab kuni 14. juuni 2021
Kursuse läbinu:

Koolituse edukalt läbinu on meelde tuletanud tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtted ja meetodid.

Õppejõud:
Mati Roasto (Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli toksikoloogia professor ja vanemteadur, knd (keemia))
Toimumiskoht:
Toimumisajad:

Koolituse algus kell 13.00, orienteeruv lõpp kell 16.15

Õppevorm: Veebiõpe
Hindamine:

Koolituse läbinutele väljastame Eesti Maaülikooli digitõendi.

Kursuse kontaktisik:
Karin Kiss (karin.kiss@emu.ee)